Hoe vaak zie jij dubbele getallen ?

 

Je hebt gegarandeerd beschermengelen om je heen, nu en altijd!

Je engelen leiden je via je gedachten, gevoelens en indrukken in woord en beeld.

Ze geven je ook tekens, dat zijn de dingen die je elke keer weer ziet.

Een van hun favoriete manieren om een teken te geven is met een reeks getallen.

Dat zijn getallen die je herhaaldelijk ziet als kentekens, telefoonnummers, tijdsaanduidingen op digitale klokken enzovoort.

 

Ik zal een aantal dubbele getallen en de boodschap van de Engelen met jullie delen.

 

10u10 of 1010

Betekenis: Een nieuw begin en einde van specifieke levenservaringen. Maar eindes zijn nooit absoluut, en een einde betekent het begin van een nieuwe ervaring.

 

11u11 of 1111

Betekenis: Een teken van de engelen dat het universum zich op jou afstemt, zodat het de dingen in het leven kan vinden die voor jou bedoeld zijn. Het beste is dat je er zeker van kunt zijn dat de liefde van de Opgestegen Meesters en beschermengelen je geen obstakels in de weg zullen laten staan.

 

12u12 of 1212

Betekenis: Dit is een teken dat een hogere energie je iets probeert duidelijk te maken. Het nummer 1212 symboliseert je spirituele groei en ontwaken, de manifestatie van je dromen en bewustzijn van je oneindige wezen.

 

13u13 of 1313

Betekenis: Dit is een indicatie van je engelen dat ze je verhelpen bij het verkrijgen van een positieve en optimistische kijk, ze helpen je om je sterker te maken zodat je je pad dat je zelf hebt gekozen kan bewandelen met vertrouwen en genade, en vertrouw er op dat er spirituele verlichte wezens bij je zijn die achter de schermen met je werken om je gedachten positief te houden.

 

14u14 of 1414

Betekenis: Een positieve boodschap van je beschermengelen die je aansporen om ten volle te leven. Bovendien willen je beschermengelen ook dat je een positief leven omarmt.

 

15u15 of 1515

Betekenis: Dit symboliseert de wijzigingen die je moet aanbrengen om je doelen te bereiken en je dromen te verwezenlijken. Meestal zie je nummer 1515 wanneer je beschermengelen willen dat je de betekenis ervan begrijpt en toepast in je eigen leven.

 

16u16 of 1616

Betekenis: Een bericht van de engelen die je proberen te vertellen dat je je gedachten positief moet houden. De engelen sporen je aan om ondanks de tegenslagen opgewekt te blijven. Leer ook materiële bezittingen los te laten en ontdoe je van mensen die weinig waarde toevoegen aan je leven.

 

17u17 of 1717

Betekenis: Dit brengt ook de boodschap dat groot fortuin in het verschiet ligt wat zal leiden tot de manifestatie van je verlangens. Het is je overtuiging dat de aard van je werkelijkheid bepaalt, geloof en gedachten worden met elkaar verbonden.

 

18u18 of 1818

Betekenis: Dit is een bemoedigende boodschap van je beschermengelen die je vertellen dat rijkdom en overvloed in vele vormen voorkomen, niet alleen in geld. Je moet naar je intuïtie luisteren, je innerlijke wijsheid gebruiken en positief blijven om het beste te halen uit wat het leven te bieden heeft.

 

19u19 of 1919

Betekenis: Zo weet je dat je engelen door dik en dun bij je zijn. Ze steunen jouw doelen en kijken ernaar uit om jou als persoon te zien groeien. Via dit nummer willen je engelen dat je je leven leidt zoals jij dat wilt. Wees zelfredzaam, onafhankelijk, creatief en heb vertrouwen in je gekozen pad.

 

20u20 of 2020

Betekenis: Dit resoneert ook met mededogen, en hoe je meer sympathie moet voelen voor het lot van anderen. Een groot hart hebben voor anderen maakt je een betere partner, vriend en minnaar. Dit nummer richt de aandacht en de noodzaak om de taal van de liefde te ontwikkelen. Niet iedereen laat hun liefde op dezelfde wijze zien, dus je moet niet vergelijken. Het raadt je aan om de persoon die je lief hebt te dienen en gelukkig te maken. Wanneer je 2020 ziet, vertellen je engelen dat je op weg bent naar een zalig en succesvol leven.

 

21u21 of 2121

Betekenis: Dit Engelennummer stimuleert je om te leren vertrouwen op je eigen innerlijke weten en luisteren naar de berichten. Doe het werk om jezelf beter te leren kennen, het goede en slechte in jezelf weten, identificeer je levenspad, en weet wat je werkelijke waarden, principen, doelstellingen en behoeften zijn.

 

22u22 of 2222

Betekenis: De betekenis van nummer 2222 leert ons dat karakter niet wordt opgebouwd door de beste ervaringen in het leven door te maken, maar door door te gaan met moeilijkheden. Als je het getal 2222 ziet, betekent dit dat de beschermengelen willen dat je erop vertrouwt dat het uiteindelijk goed komt.

 

23u23 of 2323

Betekenis: Dit is een boodschap van de engelen, zij moedigen je aan om in jezelf te geloven en in de kwaliteit van je natuurlijke vaardigheden. Engelennummer 2323 is een getal dat vooral wordt geassocieerd met creativiteit, manifestatie en het sturen van energie, het raadt je aan om persoonlijke vrijheid uit te drukken op een unieke en innovatieve manier. Nummer 2323 is een boodschap om positief en optimistisch te blijven over je toekomst en lot.

 

00u00 of 0000

Betekenis: Dit Engelennummer vraagt je op te letten en de gegeven raad direct op te volgen. De Engelen kondigen een einde aan een bepaalde cyclus, maar tevens ook weer een nieuw begin. Je zult een nieuwe fase instappen, vooral op spiritueel niveau.


111

Er is een energetische poort voor je opengegaan, waardoor je gedachten zich snel in de werkelijkheid manifesteren. Kies je gedachten wijselijk in deze periode en zorg ervoor dat ze overeenstemmen met je wensen. Stop geen enkele energie in denken aan je angsten, opdat je ze niet manifesteert.

 

222

Heb vertrouwen. Alles zal goed komen. Maak je nergens zorgen over, want deze situatie is zich voor alle betrokkenen prachtig aan het oplossen.

 

333

Je bent een geworden met de verlichte meesters en ze werken dag en nacht met je op vele niveaus. Ze houden van je, leiden je en beschermen je in alle opzichten.

 

444

Duizenden engelen omringen je op dit moment: ze houden van je en steunen je. Je hebt een heel sterke en heldere verbinding met het engelenrijk, en je bent zelf een engel op aarde. Je hebt niets te vrezen alles is goed.

 

555

Er staan je grote veranderingen en belangrijke transformaties te wachten. Je hebt de gelegenheid uit de pop te kruipen en het fantastische leven te ontvouwen waar je werkelijk recht op hebt.

 

666

Het is tijd om je tot Spirit te richten om je leven in evenwicht te brengen en te helen. Vertel de hemel je angsten met betrekking tot je materiële voorraad. Stel je open voor het ontvangen van hulp en liefde van zowel mensen als engelen.

 

777

Gefeliciteerd. Je hebt goed naar de goddelijke aanwijzingen geluisterd en hebt die wijsheid in succesvolle daden omgezet. Je plukt er nu de vruchten van. Je succes inspireert en helpt anderen, dus ga hier alsjeblieft mee door.

 

888

Het universum is overvloedig en gul, en je hebt geleerd hoe je in het stortbad van de altijd aanwezige stroom stapt. Grote financiële zekerheid is je deel, nu en in de toekomst.

 

999 

Ga aan de slag, lichtwerker. De wereld heeft je goddelijke levenswerk nu nodig. Wijd je volledig, zonder treuzelen of aarzelen aan je heilige taak.

 

000

Een einde van een fase, de cirkel is rond. Je stapt een nieuw begin in.